Uusi Ikiliikkujan lihaskunto- ja ravitsemusopas (Jan Sundell)

Sundell, Jan Ikiliikkujan lihaskunto- ja ravitsemusopas

Senioreiden ikioma lihaskunto- ja ravitsemusopas!

Ryhti kumarassa, voimat vähissä? Nyt on senioreiden vuoro! Ylilääkäri ja fitnessurheilija Jan Sundell on kirjoittanut senioreille ikioman lihaskunto- ja ravitsemusoppaan, jossa kerrotaan kansantajuisesti lihaskuntoharjoittelun ja ravitsemuksen perusteet.

Lihasten kunto vaikuttaa elämäämme suuresti: lihasvoimistasi riippuu liikkumiskykysi ja jopa elinikäsi. Oppaan avulla löydät tehokkaat harjoitteluohjelmat ja ravintoniksit kuntosi kohentamiseen. Runsaasti ja havainnollisesti kuvitettuja harjoitteluohjelmia on useita kuntotasojen mukaan. Kirja sisältää yksityiskohtaiset ohjeet terveelliseen ja täysipainoiseen ravitsemukseen. Lisäksi annetaan selkeät neuvot ikäihmisille hyödyllisistä ravintolisistä.

“Kattava, helppotajuinen ja taatusti hyödyllinen kirja!” Eija Aatela, Oma aika

“Terveyskirjojen konkarilukijakin löysi kirjasta paljon uutta tietoa ja uusia harjoitteita. (–) Kirjassa oli positiivista myös lääkärin omat kannanotot vitamiinien ja ravintolisien määristä ja käytöstä. Tällaisia asiantuntijan ohjeita tarvitaan alan villiintyneessä tietotulvassa. Lihasharjoitteluun annetaan helpot ohjeet niiden opastuksella ensikertalainenkin pärjää salilla itsenäisesti. Erityiskiitokset myös kotijumppaohjeista.Lukijapalaute, L.P.

“Kirja on hyvin ajateltu ja harvinaisen hyvin kirjoitettu innostava opas, jossa tuoreimman tutkimuksen mukainen tietous ikäihmisen hyvinvoinnin perusasioista on paketoitu helposti käytettävään muotoon. Kirja palvelee sekä ikääntyneiden parissa eri rooleissa työskenteleviä että ikääntyeitä itseään ja heidän läheisiään.” Fysi-lehti

Ylilääkäri Jan Sundell on kilpatason fitnessurheilija, jonka kirjoissa yhdistyvät lääkärin ja lihaskuntoammattilaisen opit.

ISBN: 978-951-31-7688-4
Ilmestyy: 14.1.2014

Kirjan lukunäyte

Lisätietoja:

http://www.tammi.fi/kirjat/-/product/no/9789513176884