Tarjous -31% Neurocore, 190-224 g MuscleTech, kampanja päättyy 12.4.2015

Muscletechin superkonsentroitu PWO Neurocore koostuu laajasta skaalasta tehokkaita ainesosia. Maksimoi treenipotentiaalisi!

Neurocoren intensiivinen koostumus on kehitetty nostamaan suorituskykyäsi kaikilla tasoilla: lisää energiaa, tiukempaa keskittymiskykyä ja parempi kestävyys sekä lihasvoima!

Neurocore sisältää:

  • L-Sitrulliini, joka nostaa veren arginiinipitoisuutta
  • Teaniini tuo intensiteettiä treeniisi
  • Kreatiini antaa lisää suoritustehoa
  • Beta-Alaniini auttaa pitämään poissa maitohappoja ja lihasväsymystä

Annostus: Testaa oma toleranssisi: sekoita 1 mitallinen (~4g) n. 1,5 dl:aan vettä ja juo 30 minuuttia ennen treeniä. Tarpeen vaatiessa annostusta voidaan nostaa asteittain 2 mitalliseen (~8g) sekoitettuna 3 dl:aan vettä tai 3 mitallista (~12g) sekoitettuna 4 dl:aan vettä. Älä ylitä suositeltua maksimiannostusta (3 mitallista) 24 tunnin aikana. Neurocore sisältää ainesosia, joilla on nestettä poistava vaikutus, joten pidä huoli, että nautit riittävästi nestettä säännöllisen Neurocoren käytön aikana.

Huom: Purkkien painoissa saattaa esiintyä vaihtelua, perustuen eroihin makuaromiaineiden määrissä. Yksi pakkaus sisältää kuitenkin aina 50 annosta.

Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä se korvaa monipuolista ruokavaliota. Säilytetään lasten ulottumattomissa. Päivittäistä suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ei suositella alle 18-vuotiaille eikä myöskään raskaana oleville tai imettäville. Henkilöiden joilla on jokin sairaus ja/tai ovat lääkityksellä tulisi ennen tuotteen käyttöä kysyä lääkäriltä neuvoja.

Tutustu tuotteeseen tästä.