Jalanloitontajat laitteessa

Jalanloitontajat laitteessa on yksi suositumpia jalkalihasliikkeistä. Jalkaloitontaja laitteet ovat yleensä erittäin mukavia käyttää ja liike soveltuu hyvin yhdeksi jalkalihas päivän päätösliikkeeksi.

Liikesarjan vaiheet:

1. Säädetään laitteen asetukset siten, että penkki on sopivalla korkeudella ja etäisyydellä. Useimmiten laitteen penkki on kiinteässä paikassa ja mikäli se on säädettävä, löytyy laitteen rungosta yleensä selkeät ohjeet penkin säätämiselle.

2. Säädetään sopiva paino laitteelle ja istuudutaan ryhdikkäästi penkille sekä samalla tartutaan tukikahvoista kiinni. Selän täytyy olla suorassa koko liikesuorituksen ajan ja ainoastaan jalat tekevät työtä.

3. Sopivilla painoilla saadaan jalat loitonnettua rauhallisesti ainakin 90 asteen kulmaan, jossa niitä pidetään hetki ja jännityssäilyttäen palautetaan takaisin aloitusasentoon.

4. Toistetaan liikettä.

Joitain lisäneuvoja:

1. Jalanloitontajat laitteessa on helppo liike. Tärkeätä on pitää huoli siitä, että pakassa ei ole liikaa painoja, jolloin loitonnus ei onnistu kovinkaan suureen kulmaan ja sarjat jäävät hyvin lyhyeksi. Tärkeää on myös tarkkailla, että selkä pysyy suorassa ja tuettuna koko liikesarjan ajan.

Video jalanloitontajat laitteessa liikeestä:

Seuraava video on hyvä esimerkki siitä, miten jalanloitontajat laitteessa kannattaa tehdä.

httpv

feature=related