Fitnesstukku vetää pois myynnistä kiellettyä kivennäisainelähdettä sisältävät ravintolisät

Fitnesstukku vetää pois myynnistä kuusi ravintolisää yhteensä kuudelta valmistajalta saatuaan tiedon, että tuotteet sisältävät kiellettyjä kivennäisainemuotoja.

Koska tuotteiden on huomattu sisältävän kiellettyjä kivennäisainemuotoja, vedämme tuotteet pois myynnistä, ja pyydämme kyseisiä tuotteita ostaneita asiakkaitamme palauttamaan tuotteet.

Myynnistä poistuneet tuotteet ovat:

  • Anavite, Gaspari Nutrition
  • ZMA, Ultimate Nutrition
  • ZMA Pro, Universal Nutrition
  • ZMA, Optimum Nutrition
  • ZMA, Primaforce
  • ZMA Pro, SAN Nutrition

Tuotteiden myynti on lopetettu jo kaksi viikkoa sitten ja ilmoitamme kaikille tuotteita ostaneille asiakkaillemme, että haluamme tuotteet takaisin ja, että he saavat korvauksen tuotteista.

– Tuotteiden myynti lopetettiin välittömästi, kun olimme saaneet tiedon asiasta. Otamme yhteyttä kaikkiin asiakkaisiimme, jotka ovat ostaneet kyseisiä tuotteita. Asiakkaiden, joita emme saa tällä tavoin kiinni, toivoisimme myös saavan tiedon asiasta jotta he saisivat rahansa takaisin, sanoo Thérese Hillman, TJ.

Tavarantoimittajiin on otettu yhteyttä ja Fitnesstukku on tiiviisti yhteydessä Suomen viranomaisiin.

Tuotteita palauttavia asiakkaita pyydetään ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme, jonka tavoittaa puhelinnumerosta 09-329 61 004 tai yhteydenottolomakkeella kotisivuillamme osoitteessa fitnesstukku.fi. Fitnesstukku Store -liikkeistä tuotteita ostaneet asiakkaat voivat ottaa yhteyttä kyseiseen liikkeeseen palauttaakseen tuotteen tai Fitnesstukun asiakaspalveluun kuitin kera.